Välkommen till KK!

Välkommen till KK!

Det är hög tid att äntligen introducera er alla till den nya KatteKuriren. Vi har jobbat hårt hela hösten med nya medlemmar, nya utbildningar, nya samarbeten och ett helt nytt sätt att arbeta. Resultatet blev detta – vår alldeles egna hemsida!

Här kommer ni kunna ta del av elevers egenproducerade media; texter såväl som comic strips, recept och bilder. Vi vill gärna bli Katedralskolans självklara forum där inte bara våra medlemmar utan vemsomhelst kan skicka in sina texter, arbeten, bilder eller andra saker som intresserar just dig. Ett lättare sätt att snabbt nå ut till hela skolan.

Nu när höstlovet har avnjutits kan vi glädja er med att det bara är sex veckor kvar till jullovet, vilket måste firas med kakbakande och filmtittande (obligatoriskt). Vi vet att det finns hundra saker att göra, med julklappar som ska köpas och arbeten som måste lämnas in men glöm inte att ta er tid för att göra ingenting då och då. Att göra ingenting är en konst som inte ska underskattas och borde vara en lika naturlig del i pluggandet som stressgråtandet inför matteprovet.

Hursomhelst, höststressen är över innan ni vet ordet av, men för säkerhets skull; försök att inte avlida under travarna av böcker eller kvävas av stenciler. Friheten är inte långt borta!

 Och får du någon stund över så är du alltid välkommen hos KK! Klicka på fliken ”om oss” ifall du vill veta mer om hur du kan skicka in bidrag eller har övriga frågor till tidningen.

 

Kram
Tove & Emma
Chefsredaktörer 

KK tipsar