Slaget om Lund 16/3

Förra måndagen (16/3) var det Slaget om Lund! För er som missade handbollsmatchen vann Katte (såklart) med 19-7, och här finner ni lite bilder från matchen! 


Vinnare av KatteKurirens selfietävling 2015!

Grattis till Filippa och Anni som vunnit två biobiljetter för sin fina selfie!

Grattis till Filippa och Anni som vunnit två biobiljetter för sin fina selfie!

Axel och Julia delar ut KK's flygblad!

Axel och Julia delar ut KK's flygblad!

Modetävling 13/2!

I samband med valentindagen ordnade valentingruppen en modetävling. Tyvärr har vi bara fått in ett bidrag om än ett mycket vågat sådant ;)

Hjärtliga hälsningar från skolledningen!  (Psst! Klicka på bilden ifall ni vill se mer från Valentindagen...)

Hjärtliga hälsningar från skolledningen!

(Psst! Klicka på bilden ifall ni vill se mer från Valentindagen...)

Lilla Öppet hus lockade eventuellt nya elever till Katte förra torsdagen. Och KatteKuriren var självklart på plats för att prata om tidningen och varför vi är bäst! 


serie1.jpg
serie2.jpg

Öppet hus på Katte ht 2014!

kköppethus.jpg
lagomkeps.jpg
hipöppethus.jpg
generalen.jpg

KK var på plats under Katedralskolans öppet hus onsdagen den 26/11 och mötte många intresserade potentiellt nya elever! I biblioteket var det fullt  med Katedralskolans alla elevföreningar och KK minglade med bl.a. Katterevyn och feministgruppen. I matsalen vankades det våfflor, i trappan stod kören och underhöll, utanför expeditionen kunde nya elever tävla om gratis fika och i det kreativa rummet kunde man ta del av fotokursens bilder, filmgruppens filmer och IBs många olika konstformer. Ta gärna en titt på våra bilder från kvällen! http://www.kattekuriren.com/hem/2014/12/11/ppet-hus-p-katte-ht-2014 


tovegalio.jpg

Mössprovning

För årets treor har studentförberedelserna redan börjat med provning av studentmössor. Katedralskolans fristående elevkår är de som sköter om hela affären och i år är leverantören företaget Galio.

studentmössor.jpg
galio.jpg
utspark.jpg

Utsläppet 2014

Såhär såg det ut när förra årets treor sprang ut!